Branches

Mondo Etiketten & Supplies is leverancier van etiketten in alle soorten en maten, in kleine en grote oplagen voor verschillende branches. Bevindt jouw bedrijf zicht in de chemische industrie, voedselindustrie of heeft uw warehouse stickers nodig? Mondo Etiketten & Supplies beschikt over de juiste etiketten

Warehouse

Etiketten zijn in een warehouse niet weg te denken, ze vormen een belangrijk en essentieel deel van het proces: Zonder labels geen voortgang! Denkt u hierbij aan verzendetiketten, pallet etiketten, barcode etiketten, locatie etiketten maar ook waarschuwings- en veiligheidsetiketten. Het is belangrijk om te zorgen voor duurzame etiketten die bestand zijn tegen de omstandigheden in het magazijn, zoals temperatuurschommelingen, vochtigheid of ruwe behandeling. Mondo Etiketten & Supplies kiest voor hoogwaardige materialen en kleefstoffen die goed hechten op verschillende oppervlakken.

Chemie

Mondo Etiketten & Supplies biedt een speciaal en uitgebreid getest materiaal dat voldoet aan de strenge eisen van de chemische sector. Het synthetische frontmateriaal is bestendig tegen complexe omstandigheden zoals weersinvloeden, water en chemicaliën. De labels kunnen indien wenselijk voorzien worden van een backslit, frontslit en of een perforatie. Je kunt het inzetten voor het identificeren van meerdere items, het labelen van verschillende onderdelen van een product of in dit geval interne informatie die niet naar de klant hoeft te scheiden doormiddel van de perforatie. Het gebruik van deze labels kan helpen bij het verbeteren van de veiligheid, efficiëntie en effectiviteit van de identificatie en traceerbaarheid van producten in de chemische industrie.

Food

Etiketten op rol spelen een essentiële rol in de voedingsindustrie. Ze bieden niet alleen belangrijke informatie aan consumenten, maar helpen ook bij het identificeren, traceren en beheren van producten binnen de supply chain. Daarnaast kan een mooie afbeelding de klant eerder verleiden tot de aankoop van het eindproduct! Etiketten op rol voor de voedingsindustrie worden meestal gemaakt van materialen zoals thermisch papier, polypropyleen (PP) of polyethyleen (PE). Deze materialen zijn bestand tegen vocht, olie, vet en temperatuurschommelingen, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in koel- en vriescellen. Mondo Etiketten & Supplies helpt u visueel aan een mooi etiket maar zorgt ook dat de informatie op het etiket blijft zitten!

Over Mondo Etiketten & Supplies

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we veel expertise verworven. 

Mondo Etiketten & Supplies is al meer dan 15 jaar uw partner op het gebied van etiketten. Wij helpen u bij het ontwerpen van een etiket voor uw product en vinden samen met u een passende oplossing. Of u nu opzoek bent naar een blanco verzendetiket of naar een fraai cosmetica etiket, met een breed assortiment aan materialen, een vast aanspreekpunt en vakmanschap verzorgen wij uw etiketten precies zoals u dat wenst.

Onze producten