Over ons

Mondo Etiketten & Supplies is leverancier van etiketten in alle soorten en maten, in kleine en grote oplagen voor verschillende branches. Bevindt jouw bedrijf zicht in de chemische industrie, voedselindustrie of heeft uw warehouse stickers nodig? Mondo Etiketten & Supplies beschikt over de juiste etiketten

Welkom bij Mondo Etiketten & Supplies! Wij zijn al meer dan 15 jaar een betrouwbare leverancier van etiketten. Of u nu op zoek bent naar standaard blanco verzendetiketten of op maat gemaakte etiketten voor bijvoorbeeld cosmetische producten, wij staan voor u klaar om u te helpen bij het ontwerpen en produceren van hoogwaardige etiketten die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Wij staan tot uw beschikking om u te begeleiden bij het ontwerp van uw etiketten. We begrijpen dat elk product uniek is en zijn eigen identiteit moet uitdragen. Daarom werken we nauw met u samen om ervoor te zorgen dat het ontwerp van uw etiket perfect past bij uw product en merk.

Bij Mondo Etiketten & Supplies hebben we een uitgebreid assortiment aan materialen waaruit u kunt kiezen. Of u nu op zoek bent naar papieren etiketten, kunststof etiketten of speciale materialen zoals  nylon of transparante etiketten, we hebben de juiste opties voor u beschikbaar. Daarnaast kunnen we ook verschillende afwerkingen en lamineringen bieden om de duurzaamheid en uitstraling van uw etiketten te verbeteren.

We begrijpen ook dat de vereisten voor etiketten kunnen variëren, afhankelijk van de omvang van uw behoefte. Daarom kunnen wij etiketten leveren in zowel kleine als grote oplagen. Of u nu een startende ondernemer bent die een kleine hoeveelheid etiketten nodig heeft of een gevestigd bedrijf met behoefte aan grote oplagen, wij kunnen aan uw eisen voldoen.

Bij Mondo Etiketten & Supplies streven we naar uitstekende klantenservice. Daarom bieden we u een vast aanspreekpunt, zodat u altijd weet bij wie u terecht kunt met uw vragen of verzoeken. Ons team staat voor u klaar om u te adviseren en te ondersteunen gedurende het hele proces.

Of u nu op zoek bent naar etiketten voor verzending, voedingsmiddelen, cosmetica, farmaceutische producten of een ander toepassingsgebied, bij Mondo Etiketten & Supplies bent u aan het juiste adres. Wij leveren etiketten in alle soorten en maten, en we streven ernaar om uw etiketten precies zoals u dat wenst te verzorgen.

Neem gerust contact met ons op om uw etiketbehoeften te bespreken. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken en u te voorzien van hoogwaardige etiketten die aan al uw verwachtingen voldoen.

Flexibiliteit & werkwijze

Elke klant heeft verschillende eisen en wensen voor zijn opdracht. We bekijken uw verschillende mogelijkheden objectief en zorgen voor een oplossing. En is er nog geen bestaande oplossing? Dan werken we er een voor u uit!

Bij Mondo Etiketten & Supplies vinden we niets belangrijker dan kwaliteit en een nauwe samenwerking. De relatie met de klant is daarbij zeer belangrijk. Mondo Etiketten & Supplies biedt klanten wanneer nodig een totaalpakket.

Interessant? Laat u dan verrassen door het werk dat wij al maken voor andere klanten!

Onze producten